Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ 77-71


Οι Διόσκουροι δεν τα κατάφεραν μέσα στον Αργοναύτη και υπέστησαν την πρώτη τους ήττα δύσκολα με 77-71.

Ο αγώνας ήταν πολύ αθλητικός και παίχτηκε ωραίο μπάσκετ σε όλη την διάρκειά του. Αν και στο ξεκίνημα κεφάλι πήρε η ομάδα της Καλαμαριάς οι Διόσκουροι ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του 3ου δεκαλέπτου όπου προηγήθηκαν με 50-51 για 1η φορά και άλλαξαν την ψυχολογία του αγώνα.
Το 3ο δεκάλεπτο τελικά έκλεισε με 57-58 με τους Διόσκουρους να δείχνουν ότι έχουν το παιχνίδι. Στο 4ο δεκάλεπτο όμως τα πολλά φάουλ ανάγκασαν τον προπονητή να πάει σε σχήματα που δεν είχε στο πλάνο.
Ο Ζώτος και ο Παπαδόπουλος από τον Αργοναύτη ήταν ασταμάτητοι στο κρίσιμο σημείο με τον 2ο να σημειώνει καθοριστικά τρίποντα και ουσιαστικά να τελειώνει το παιχνίδι καθώς δεν υπήρξε απάντηση.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα υπήρξε και μια απειθαρχία από τους παίκτες των Διόσκουρων που παρά τις εντολές του προπονητή για ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού αυτοί αποφάσισαν να παίξουν το δικό τους παιχνίδι το οποίο όμως τελικά δεν καρποφόρησε.
Ο Βλάχος σήκωσε την ομάδα στους ώμους του στο 1ο ημίχρονο αλλά εξαφανίστηκε στο 2ο, ο Κατσέλας έδωσε πολύ ενέργεια στην ομάδα αλλά στα κρίσιμα λεπτά ήταν στον πάγκο με 5 φάουλ, ενώ θετικοί ήταν οι πύργοι της ομάδας Γκοτζαγιάννης,Καρανώτας και Καραγιαννίδης, πολύ καλός ήταν ο έφηβος Σισμάνης.
Ο Τράντας έπαιξε τον 1ο του αγώνα με τους Διόσκουρους αλλά χρειάζεται προπονήσεις για να βρει τον πραγματικό του εαυτό καθώς υπηρετεί την θητεία του και τέλος ο Μπαταούλας και ο Μακρής δεν ήταν καλοί.
Η ήττα ήταν δίκαιη καθώς ο Αργοναύτης ήταν καλύτερος σε αυτόν τον αγώνα αλλά η δουλειά που γίνεται στους Διόσκουρους χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο για να φανεί σίγουρα στο μέλλον η ομάδα της Κοζάνης θα είναι πολύ καλύτερη.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Καραμουσαλίδης): Παπαδόπουλος Α. 16 (4), Καλπαξίδης 2, Πετρίδης 4, Τερσενίδης 4, Ζώτος 16(2), Παναγιωτίδης 10(2), Βογιατζής 8(1), Κούκουρας 8, Κων/νιδης 7, Σοραίδης 2.
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ (Χωλόπουλος): Κατσέλας 3, Σισμάνης 10(2), Βλάχος 14, Μπαταούλας 6, Τράντας 2, Κοτζαγιάννης 12, Καραγιαννίδης 13(2), Μακρής 3(1), Καρανώτας 8, Τσιάμης, Ματάκος, Προύσαλης.

Πηγή: www.dioskouroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου